SZ Beaute

Tanden bleken

Hollywood smile na 1 sessie!

Wil je jouw tanden bleken? Kies dan voor SZ Beauté. Want wij geven 100% garantie op resultaat en doen er alles voor dat U met een stralend witte glimlach de deur uit gaat! Dit gebeurt op een veilige manier.

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen over tanden bleken. Als u de antwoorden op uw vragen niet kunt vinden, stuur ze ons dan rechtstreeks per e-mail door het contactformulier in te vullen (Op de contactpagina) Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Van de veelgestelde vragen over Tanden Bleken is dit de populairste.

SZ Beaute gebruikt peroxidevrije bleekgel. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. Daarom is tanden bleken met onze bleekgel zeer veilig. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.
Tandartsen mogen bleken met bleekgel dat maximaal 6% waterstofperoxide bevat. Door de bevoegde instanties is bepaald dat hiermee op een veilige manier gebleekt kan worden.

Sommige aanbieders doen vaak alsof je voor een paar honderd euro een aantal jaar wit kan blijven.
De realiteit is echter dat de mens de hele dag eet en drinkt en de tanden op die manier blootstelt aan enorm veel vervuiling.
Het is dan ook een utopie om te denken dat zoiets kan. Het echte verhaal is dat je het bij moet houden om de tanden fris en wit te houden.

Een tandenbleek behandeling bestaat normaal gesproken uit meerdere sessies. 1 sessie duurt circa 20 minuten.
Voor een optimaal resultaat is het nodig om meer dan 1 sessie te doen. In de meeste gevallen geeft een behandeling van 3 opeenvolgende sessies van 20 minuten een goed resultaat.
Dit is normaal, veel mensen hebben hier last. Er is echter geen reden voor paniek. Deze vlekjes verdwijnen altijd binnen 1 a 2 dagen na de behandeling.
We adviseren om na de behandeling de eerste 2 a 3 uur niets te eten of te drinken, behalve water. Daarna kun je het meeste wel weer eten en drinken.
Uitgezonderd zijn consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten, zoals aardbeien, kersen, koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomaten ketchup.
Ook zuurhoudende producten zoals citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken worden met klem afgeraden, vooral energiedrankjes.
Dit geldt voor de rest van de dag. Daarnaast is het beter om op de dag waarop de behandeling heeft plaatsgevonden nog niet te roken. Na 24 uur kan je alles weer eten, drinken en eventueel ook weer roken.
Neen, een tand dat ontzenuwd is is een tand dat dood is, die heeft geen poriën dat we kunnen open zetten dus die gaat niet mee bleken.