SZ Beaute

Permanente laserontharing

Directe resultaat en effectief pijnloos

SZ Beaute heeft een hele eenheid gewijd aan permanente laserontharing en bieden permanente laserontharing voor vrouwen en voor elk gebied (lichaam en gezicht). Wij beschikken over de meest geavanceerde machine die geschikt zijn voor effectieve en veilige ontharing op alle huidtinten.

Gemiddeld zijn 5 tot 6 sessies nodig om lichaamshaar definitief te verwijderen, en 4 tot 6 sessies voor gezichtshaar. Alle lichaamsdelen kunnen met de laser worden behandeld. Het aantal sessies voor permanente ontharing kan ook variëren van persoon tot persoon, bijvoorbeeld afhankelijk van hormonale factoren. Het is essentieel om het gebied de dag voor uw ontharingssessie te scheren, met uitzondering van alle delen van het gezicht waar het haar moet blijven zitten.

Bij SZ Beaute gebruiken wij de nieuwste drievoudige diodelasertechnologie Trinity Plus van Amitec. De laser combineert de drie meest effectieve lasergolflengtes voor haarverwijdering en richt zich tegelijkertijd op alle gebieden van de haarwortel in de verschillende diepten van de huid. Voor het eerst worden de golflengten 755nm, 810nm en 1064nm gecombineerd in één apparaat. Dit betekent dat zelfs lichtere of dunnere haren die voorheen moeilijk of onmogelijk te verwijderen waren, nu met succes kunnen worden behandeld.

Voordelen / Highlights:

ICE Platinum Koelsysteem
Unieke USA halfgeleider koeling
Hoogwaardige Italiaanse waterpomp
USA merk Laser Power Generator
Sterke USA merk diode array
Ontworpen voor alle huid- en haartypes Ideaal voor licht en fijn haar en een donkere huid
Intuïtieve software met vooraf ingestelde parameters en professionele modi Huidtype Haarkleur en textuur instelbaar
HYPERPULSE-technologie tot 20 Hz voor korte behandelingstijd
Continue werking tot 24 uur mogelijk
FDA, TÜV Süd Medical CE- en ISO-certificering

Voor de behandeling onderzoekt de laserexpert bij SZ Beaute eerst de klant om te bevestigen dat zijn haar geschikt is voor laserontharing en kiezen wij de instellingen op basis van de huidskleur.

Na de eerste consultatie kan de klant beginnen met de ontharingssessie als het gebied goed geschoren en schoon is. In ieder geval is het raadzaam om ons telefonisch of per mail te contacteren in geval van vragen. of onzekerheden over je lasersessies.

De haren moeten geschoren worden omdat ze de huid kunnen verbranden na elke laserimpact. De klant moet een beschermende brillen dragen om haar of zijn ogen tegen de laser te beschermen.

Om het comfort van de patiënt te verhogen, kan een verdovende crème worden aangebracht op de meest gevoelige plaatsen.

Na de sessie brengt ons expert een kalmerende en herstellende crème aan op het behandelde gebied. De volgende ontharingssessie wordt minstens 1 maand later gepland. Bij elke sessie worden de haren fijner en lichter, en duurt het langer voordat ze terug groeien en verdwijnen ze geleidelijk. De huid wordt steeds gladder. Na enkele jaren kunnen 1 of 2 herhalingssessies nodig zijn omdat sommige geïsoleerde haren terug kunnen groeien.
onze laser werkt ook perfect op haar dat onder de huid vastzit (ingegroeide haren).

Waarschuwing:

Stel de huid niet bloot aan de zon gedurende ten minste 3 weken voor de permanente ontharingssessie en een week na de sessie. Haren mogen niet worden geplukt vóór de laserontharing, omdat de bol aanwezig moet zijn om de laser te laten werken. Het wordt aanbevolen om het te behandelen gebied de dag voor de sessie te scheren.

Contra-indicaties:

Zonnebank, zwangerschap, borstvoeding, blonde, witte en rode haren, herpes en fotosensibiliserende medische behandelingen (specifieke antibiotica, Roaccutane, enz.), huidinfecties, ziekten en laesies.

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen over laserontharing.

Als u de antwoorden op uw vragen niet kunt vinden, stuur ze ons dan rechtstreeks per e-mail door het contactformulier in te vullen (Op de contactpagina)

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Laserontharing wordt niet beschouwd als 100% permanent, maar als langdurige ontharing of geleidelijke permanente ontharing. Dit betekent dat het helpt om het haar te elimineren, maar het voorkomt niet dat er na enkele jaren fijne, lichte haartjes groeien. Uiteraard blijven deze nieuwe haren geïsoleerd: de patiënt zal nooit meer het oorspronkelijke haar terugkrijgen. Er worden 1 tot 2 onderhoudssessies per jaar aanbevolen.

Laserontharing is geschikt voor alle huidskleuren. Voor de olijfkleurige, gemengde en donkere huid zullen wij kiezen voor de ND Yag laser, die speciaal ontwikkeld is voor de van nature donkere huid. Het helpt het onderscheid te maken tussen de melanine in het haar en in de huid, waardoor verbranding van de huid wordt voorkomen.

Ja, het is heel goed mogelijk om met laser ontharing het haar te verdunnen. Dit wordt vooral gevraagd door mannen die de hoeveelheid haar op hun torso, schaamstreek of baard willen verminderen. Sommige vrouwen willen ook het haar in de bikinilijn uitdunnen om bijvoorbeeld een radicaal verschil te voorkomen tussen het met laser behandelde gebied (aan de zijkanten) en het gebied waar nog haar zit (bijv. landingsbaan). De Laserexpert bij SZ Beaute zal het energieniveau van de laser in de loop van de sessies verminderen om het haar uit te dunnen en niet volledig te verwijderen.

Laserontharing is niet echt pijnlijk, maar iedereen voelt de pijn anders. Bij elke laserpuls wordt een tinteling gevoeld. Het is waar dat bepaalde zones veel gevoeliger zijn dan andere: een zeer uitgebreide of volle bikini of de binnenkant van de billen zijn zeer gevoelige zones, terwijl laserontharing op de benen volledig draaglijk is. De laserexpert bij SZ Beaute zal een verdovende gel aanbrengen om het de patiënt comfortabeler te maken. Het is belangrijk op te merken dat hoe “pijnlijker” de laser is, hoe effectiever hij zal zijn.

Het te behandelen gebied moet ten minste 1 dag voor de ontharingssessie worden geschoren om brandwonden te voorkomen. Het haar wordt namelijk verbrand door de laser, die brandwonden kan veroorzaken als het in contact komt met de huid. Behalve bij mannenbaarden hoeft het gezicht niet geschoren te worden omdat het haar donsachtig is. Het is vooral belangrijk op te merken dat er geen was of pincet mag worden gebruikt om het haar voor de sessie te verwijderen, omdat de haarzak intact moet blijven om het te vernietigen. Bruiningsbehandelingen en eventuele fotosensibiliserende behandelingen (bijv. antibiotica) moeten voor en na de sessie volledig worden vermeden om verbranding van de huid te voorkomen. Het aanbrengen van zonnebrandcrème ten minste 1 tot 2 weken voor de sessie wordt sterk aanbevolen.

Het is belangrijk onderscheid te maken tussen risico’s en bijwerkingen. In feite kunnen risico’s alleen worden voorkomen als bepaalde regels worden gevolgd: de contra-indicaties, de gekozen laser en de instellingen. Met het Alexandrite instelling, dat geschikt is voor de blanke huid, mag bijvoorbeeld geen haar worden verwijderd op de donkere huid, anders loopt de patiënt brandwonden op. Als het gaat om zwangerschap of borstvoeding is er geen sluitend bewijs, maar laserontharing is in dergelijke gevallen ter preventie gecontra-indiceerd. Er zijn verschillende bijwerkingen: het zijn normale effecten, maar ze variëren wel. Meer of minder ernstige roodheid, irritatie of zwelling kunnen optreden op de huid na een sessie, maar dit gebeurt niet altijd.

Dat hangt af van het soort haar en het behandelde gebied. Gemiddeld zijn er 5 tot 6 laserontharingssessies nodig om zeer donker, dik haar op de benen, bikinilijn, oksels en alle lichaamsdelen te verwijderen. U moet dus rekenen op gemiddeld 6 tot 7 maanden behandeling met ongeveer 1 maand tussen twee sessies. Meer sessies – gemiddeld 7 tot 8 sessies of meer – moeten worden verwacht voor lichter en fijner haar en voor donshaar.

Dat hangt af van het te behandelen gebied: het varieert van 2 minuten voor de bovenlip tot ongeveer 1 uur voor volledige benen.