Nieuw!

HUIDANALYSE APPARAAT

Hoe meer inzicht in de conditie van de huid, des te beter je middels dit huidanalyse apparaat kunt beoordelen welke behandeling op dat moment voor jouw klant de beste optie is.

Omdat veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en pas in de loop van de tijd zichtbaar worden aan het huidoppervlak, is dit apparaat onmisbaar. Immers, met het menselijke oog zijn deze aandoeningen nauwelijks te diagnosticeren.

Met maar liefst vijf spectrums kan Meitu je helpen alle onderliggende huidproblemen te detecteren.  

INNOVATIEVE HUIDANALYSE

Dankzij drie 1200 MP-camera’s worden er door dit huidanalyse apparaat in slechts 8 seconden foto’s van de huid gemaakt en op nauwkeurige wijze de huidconditie van de klant gemeten. 

Voor een minutieuze beoordeling vormen de camera’s een 3D panoramisch beeld van de huid.Meitu kan maar liefst 10 belangrijke huidaandoeningen en 17 onderliggende problematieken detecteren. Het ingenieuze huidanalyse apparaat heeft een exclusieve 118-punts gezichtsherkenningstechnologie in huis, waarmee huidproblemen met een verminderd algoritme kunnen worden gelokaliseerd.

Het resultaat van de metingen is eenvoudig door te sturen
naar de klant, tezamen met de gebruikte producten van mesoestetic.
Dankzij dit inzicht voor de klant zal extra productverkoop worden gestimuleerd.

De Meitu is dan ook een onmisbaar huidanalyse apparaat om jouw expertisestatus te verhogen en een nog betere service aan je klanten te kunnen bieden.

Nieuw!

BIJ SZ BEAUTE BEGINT ONS BEHANDELADVIES MET EEN GOEDE HUIDANALYSE