Welkom bij

SZ Beauté

Ik ben Sara de oprichtster van SZ Beauté en graag heet ik u van harte welkom in mijn salon waar warmte en gezelligheid centraal staan.

Mijn passie is om mensen in de watten te leggen, of het nu voor een heerlijke gezichtsbehandeling is of voor een hijama behandeling, elke behandeling wordt gegeven met de volle aandacht, liefde, rust en ontspanning.

Ik blijf voortdurend trainingen en opleiding volgen zowel in het binnen- als in het buitenland zodat ik altijd op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen en jullie nog beter kan verzorgen. Het behalen van resultaten op gebied van huidverbetering vind ik enorm belangrijk. Zo streef ik ernaar om iedere huid naar het gezondste niveau op te krikken, waardoor zowel jij als je huid helemaal zullen stralen.

Er is voor elk probleem wel een oplossing en samen geraken wij er aan uit. 

Lots of love Sara

5/5

Geweldig!

Gebaseerd op 13+ reviews.

Ik ben super happy met mijn behandeling en productjes. Sara is niet alleen professioneel, maar ook superlief. Al je vragen worden beantwoord en ze luistert naar jou wensen. Haar salon is ook prachtig en rustgevend.

Athina.Velter

Sara is super vriendelijk, geeft een goede uitleg en laat je direct op je gemak voelen. Ik laat regelmatig een gezichtsbehandeling doen, de massage op het einde is zalig! Ik heb mijn huid laten analyseren voor de juiste behandeling en producten

Jill Heremans

Sara, je bent een topper! Al gelijk bij de binnenkomst een warme welkom. De behandelingen die ze uitvoert zijn zó rustgevend, ik heb zeker genoten. Sara geeft goede tips en geeft goede duidelijke uitleg van elke stap die ze uitvoert. Ik zou zeggen ga zo door 🙂

Arzu Aktas